id="neve_body" >
Meteen naar de inhoud

PRIJSLIJST & FAQ

Frequently Asked Questions

FAQ

u

Waarom moet ik een afspraak plannen op een andere website?

We maken al ontzettend lang gebruik van een extern plansysteem. Om geen verwarring te creëren bij onze klanten, blijven we hier gebruik van maken.

u

Is het ook mogelijk om meerdere afspraken bij jullie te plannen voor de komende weken of maanden?

Dat is zeker mogelijk. Wil je er zeker van zijn dat je de komende maanden een aantal afspraken bij ons hebt staan? Plan dit dan zelf in in ons plansysteem of bel ons op 058 212 1323.

u

Kan ik ook verven en knippen op een dag?

Dat is mogelijk. Wij houden daar zelf rekening mee, maar uiteraard doen we het wel in overleg met jou! Het komt soms ook voor dat we de behandelingen op verschillende dagen doen. Dit zullen we in dat geval met je bespreken.

u

Ik ben allergisch voor honden. Wat nu?

Jitse is onze ijdeltuit bij New Image, goed opgemerkt! Mocht je allergisch zijn voor honden, neem dan even contact met ons op zodat we er die dag rekening mee kunnen houden. Als je belt, kunnen we de situatie ook even bespreken! Hoe fijn is dat? Bel ons op 058 212 13 23.

u

Kan ik voor alles bij jullie terecht op het gebied van haar?

Natuurlijk! Zolang het bij haar op je hoofd of gezicht blijft… Geintje natuurlijk. We gaan er vanuit dat je dat al doorhad.

PRIJSLIJST

Knippen dames               vanaf €26,95

We bespreken met je wat je nieuwe coupe gaat worden en gaan daarna aan de slag om je te verrassen met het wow-effect. We knippen je haar en brengen het vervolgens in model met onze premium haarproducten.

Knippen heren               vanaf €24,95

We bespreken allereerst met je wat je nieuwe ”cut” gaat worden. We knippen we je haar en brengen het vervolgens in model met onze premium haarproducten.

Kleuren uitgroei dames   vanaf €39,95

We kleuren je haar om uitgroei tegen te gaan. Dit neemt minder handelingen in beslag dat het kleuren van het haar in een volledige nieuwe kleur.

Kleuren dames*               vanaf €69,95

We kleuren je haar met verschillende kleuren en brengen het vervolgens, mits je je haar niet meer laat knippen, in model met onze premium haarproducten.

Kleuren heren               vanaf €34,95

We bespreken allereerst met je wat je nieuwe ”cut” gaat worden. We verven we je haar en brengen het vervolgens, mits je je haar niet meer laat knippen, in model met onze premium haarproducten.

Knippen nieuwe coupe*   vanaf €34,95

Wil je een volledige nieuwe coupe? Dan zorgen wij daarvoor! We kijken als haarstylisten, naast je haar ook naar de vorm van je gezicht en wat bij je past!

Knippen + kleuren dames*  vanaf €96,90

Velen laten hun haar ook direct knippen als ze het gekleurd hebben. Ook wij raden het aan. Zo kunnen we het nog mooier in model brengen en heb je ook langer profijt van je nieuwe coupe. Jezelf laten verrassen? Geef het tijdens de afspraak aan?

Permanent               vanaf €78,95

Permanente haargolf of permanent is een omvorming van de natuurlijke aard van het haar door het haar te behandelen met ammoniumthioglycolaat-zout. Van nature heeft ieder mens een unieke haarstructuur meegekregen: de een heeft steil haar, de ander krullen. Alle varianten zijn mogelijk.

Extensions               €4,90 per stuk

Heb je gewoon niet zo’n dikke bos haar of wil je iets langer haar deze keer? Natùùrlijk bieden wij ook de mogelijkheid om extensions te laten zetten! Benieuwd wat het je ongeveer gaat kosten, bel ons even om het te bespreken. Je kunt ons bereiken op 058 212 1323.

* Bij alle kleurveranderingen en behandelingen geldt een toeslag van €19,95

Knippen + kleuren heren*  vanaf €56,90

Ook vele mannen laten hun haar direct knippen als ze het gekleurd hebben.  Zo kunnen wij het nog mooier in model brengen en heb je ook langer profijt van je nieuwe coupe. Jezelf laten verrassen? Geef het tijdens de afspraak aan?

Folie Soleil                         vanaf €3,50

De meest gebruikte techniek op dit moment om je haar te verven. Het geeft hele mooie resultaten. Het  is redelijk eenvoudig om te doen. Je kan zelf bepalen hoeveel plukken je wilt  en hoe dik de plukken moeten zijn. Het knoeit nauwelijks in de rest van het haar.

Föhnen                                vanaf €39,95

We wassen je coupe om je haar vervolgens te föhnen! Laat je lekker verwennen bij ons en geniet van die heerlijke hete lucht door je haren heen!

BOEK JE AFSPRAAK.

Bezoek onze salon.

Vijzelstraat 19
8911 EW, Leeuwarden
Friesland

Neem contact op.

058 212 1323
hallo@imagekapper.nl

Openingstijden.

Woensdag   09.30 tot 18.00
Donderdag  09.00 tot 18.00
  Vrijdag          09.00 tot 18.00
  Zaterdag      08.00 tot 17.00