id="neve_body" >
Meteen naar de inhoud

OVER ONS

Een kapperszaak net buiten het centrum van Leeuwarden. Een kapperszaak niet met kappers, maar met haarstylisten. Een kapperszaak met smaak. Een kapperszaak die van winnaars, kampioenen maakt.

Onze missie is om iedereen, maar dan ook echt iedereen, met een zelfverzekerd gevoel de deur uit te laten lopen. Dat is waar het voor Robert en Sebastiaan om draait. Zij helpen je met een nieuwe look. Een look die ervoor moet zorgen dat jij gaat winnen. Je gevoel laat winnen. Winnen in waar jij goed in bent. Kampioen worden.

Robert Douma New Image

Robert Douma

Eigenaar & haarstylist New Image Leeuwarden

Sebastiaan New Image

Sebastiaan Seerden

Haarstylist New Image Leeuwarden

Jitse Douma

Ijdeltuit & waakhond New Image Leeuwarden

Toen Robert 27 jaar geleden in 1993 begon met zijn kapperszaak New Image, had hij nooit durven dromen dat hij ruim 25 jaar later dagelijks een geweldige groep klanten mocht helpen met waar hij het beste in is; hairstyling. Robert en Sebastiaan zijn geen kappers, maar haarstylisten en creatievelingen in hart en nieren. Sebastiaan is daarbij onze echte kleurenexpert. New Image is geboren uit de gedachten dat je met een ”new image” de deur uitloopt als je bij ons bent geweest. 

We zijn van mening dat jij beter kan presteren op je werk, in je relatie, op het sportveld en daarbuiten als jij je zelfverzekerd voelt. Een ”new image” draagt daar volgens ons aan bij; daarom vinden we het belangrijk dat je met een goed gevoel onze salon uitstapt. Het leukste vinden we dan ook als jij geen wensen hebt en wij jou mogen verrassen. We zijn experts in het maken van de juiste haarkeuzes; dat beloven we je!

Hele fijne kapper, goed gesprek, lekkere bak koffie (of twee) En last but not least, met een mooi kapsel de deur uit gegaan. Ook is Robert een geweldige barbier, helemaal tevreden!

– Titus Rudolphy –

Robert is een vakman. Geeft goed advies en kan knippen als de beste. Aanrader!

– Joris Stavenga –

Robert is een fantastische kapper met een vlotte babbel en Sebas heeft perfect advies gegeven over haarverf en welke kleur bij mij paste! Lekkere koffie en een heerlijke babbel gehad tijdens mijn afspraak! Een echte aanrader!

– Justin Dol –

Bezoek onze salon.

Vijzelstraat 19
8911 EW, Leeuwarden
Friesland

Neem contact op.

058 212 1323
hallo@imagekapper.nl

Openingstijden.

Woensdag   09.30 tot 18.00
Donderdag  09.00 tot 18.00
  Vrijdag          09.00 tot 18.00
  Zaterdag      08.00 tot 17.00