id="neve_body" >
Meteen naar de inhoud

Hoe vaak naar de kapper per haartrend?

Hoe vaak naar de kapper per haartrend?

Kappersafspraak

Sommige mensen vinden het heerlijk om regelmatig naar de kappers toe te gaan, terwijl het juist voor anderen iets noodzakelijks is om hun kapsel bij te houden. Per kapsel is het natuurlijk ook weer verschillend, hoe vaak je naar de kapper moet om je kapsel up-to-date te houden.

Kappersafspraak voor vrouwen

De trends in 2023 zijn gericht op de natuurlijke look en minimale styling. Om de gezondheid en look van je haar te behouden, is het belangrijk om je haar te laten knippen, maar hoe vaak dit is hangt af van je kapsel. Voor korte kapsel, zal een bezoek aan de kapper om de 6 tot 8 weken nodig zijn, terwijl dit voor de wat langer kapsels om de 8 tot 12 weken nodig kan zijn.

Kappersafspraak voor mannen

Ook voor de mannen zijn er verschillende haartrends in 2023 opkomst. Vaak hebben mannen kapsel, waarbij de zijkanten kort worden geschoren en het haar bovenop langer blijft. Bij deze kapsels is het raadzaam naar de kapper te gaan om de 3 tot 4 weken, om zo de zijkanten kort te houden. 

Plan je kappersafspraak

Het is erg belangrijk om regelmatig naar je kapper te gaan, om zo je haar gezond te houden en je kapsel up-to-date te houden naar de laatste trends van 2023. Hoe vaak je naar kapper moet, ligt dus echt aan je haartype en de specifieke haartrend die je moet onderhouden. Samen bespreken we ook wat het beste is voor jouw haar en jouw kapsel. 

Robert is een fantastische kapper met een vlotte babbel en Sebas heeft perfect advies gegeven over haarverf en welke kleur bij mij paste! Lekkere koffie en een heerlijke babbel gehad tijdens mijn afspraak! Een echte aanrader!

– Justin Dol –

Hele fijne kapper, goed gesprek, lekkere bak koffie (of twee) En last but not least, met een mooi kapsel de deur uit gegaan. Ook is Robert een geweldige barbier, helemaal tevreden!

– Titus Rudolphy –

Robert is een vakman. Geeft goed advies en kan knippen als de beste. Aanrader!

– Joris Stavenga –

Bezoek onze salon.

Hoekstersingel 59
8922 AM, Leeuwarden
Friesland

Neem contact op.

058 212 1323
hallo@imagekapper.nl

Openingstijden.

Woensdag   10.00 tot 18.00
Donderdag  12.00 tot 20.00
  Vrijdag          09.00 tot 18.00
  Zaterdag      08.00 tot 17.00